Évértékelés és fejlesztési tervek – interjú Karsay Ferenccel a Városházi Híradóban

Évzáró interjút készített a XXII. kerület idén megválasztott új polgármesterével az önkormányzat lapja, melyben az év eredményeiről, a kerületi fejlesztési tervekről és az ünnepekről beszélgettek.

A bejegyzés folytatása

Társadalmi egyeztetés az 58, 141, 158, 250, 251, 258 buszokkal kapcsolatban

2014. december 19-ig (péntek) lehet véleményt beküldeni a BKK által indított társadalmi egyeztetés keretében, amely a Budafok-Felsővárost és Kelenvölgyet érintő buszjáratok közlekedési rendjének módosítására vonatkozik.

A bejegyzés folytatása

Karácsonyi-újévi ünnepi nyitvatartások 2014-ben a XXII. kerületben

XXII. kerületi intézmények, üzletek, szórakozási lehetőségek nyitvatartási ideje, tömegközlekedési menetrendek a 2014 végi karácsonyi-újévi időszakban; bronz-, ezüst- és aranyvasárnapon.

A bejegyzés folytatása

Várható forgalomkorlátozások a 49. héten Budafok-Tétényben a csatornázás miatt

A BKISZ szennyvízberuházás keretében zajló munkálatok következtében 2014. december 1-7. között a kerületben legalább tizenegy helyen lehet forgalmi változásokra számítani.

A bejegyzés folytatása

A 2014. november 13-i közmeghallgatáson felvetett témák

Az önkormányzat képviselőtestülete 2014. november 13-án közmeghallgatást tartott a Városházán, amelyen a kerület polgárai kérdezhettek, illetve mondhattak véleményt.

A bejegyzés folytatása

Kertművelésre, szabadidős tevékenységre, tárolásra bérelhető XXII. kerületi ingatlanok

Az önkormányzat nyilvános versenytárgyaláson egyfordulós pályázati formában ad bérbe 15 önkormányzati tulajdonú ingatlant/ingatlanrészt kertművelés, szabadidős tevékenység vagy tárolás céljára.

A bejegyzés folytatása

Várható forgalomkorlátozások a 45. (és 46-47.) héten Budafok-Tétényben a csatornázás miatt

A BKISZ szennyvízberuházás keretében zajló munkálatok következtében 2014. november 3. és 9. között a kerületben három helyen lehet forgalmi változásokra számítani.

Kiegészítés: A 2014. november 10-16., illetve 17-23. közti héten változatlanok a korlátozások

A bejegyzés folytatása