Csatornázás miatt forgalomkorlátozás a Kővirág soron és környékén december-január során

2014. december 8-tól (hétfő) a BKISZ keretében csatornaépítés kezdődik a Kővirág sor Putnok utca és Ady Endre út közötti részén, így december 20-ig, majd pedig január 15-25. között forgalomkorlátozásokra kell számítani.

2014. december 8-14. között (hétfőtől vasárnapig) a Kővirág soron a Katona utca és az Ady Endre út között jelzőlámpás forgalomirányítás mellett haladhatnak a járművek. A Katona utcát az Ady Endre út felől egyirányúsítják.

2014. december 10-12. között (szerdától péntekig) a Kővirág soron a Méhész utca és a Katona utca között a munkaterület mellett szűkülnek a közúti sávok.

2014. december 12-14. között (péntektől vasárnapig) a Méhész utcai csomópont forgalmát korlátozzák: a Méhész utca a Patvar utca felől zsákutca lesz. A Kővirág soron a munkaterület mellett két irányban, szűkített sávokon haladhat a közúti forgalom.

2014. december 14-16. között (vasárnaptól keddig) a Kővirág soron a Méhész utca és a Putnok utca közötti szakaszon sávszűkületre kell számítani.

2014. december 14-20. között (vasárnaptól szombatig) a Katona utcát teljes hosszában lezárják a közúti forgalom elől.

2015. január 15-25. között (csütörtöktől egy héttel később vasárnapig) az Ady Endre út Kővirág sor és Anna utca közötti részén félpályás útlezárás lesz, a munkaterület mellett jelzőlámpás irányítás mellett haladhatnak a járművek, váltakozó irányban. Ebben az időszakban a Katona utca a Kővirág sor felől lesz egyirányú.

Forrás: bkk.hu