Forgalomkorlátozás a hétvégén az M0-s autóút 13. kilométerénél (M5-ös felé)

2014. július 18. (péntek) 19:00 órától várhatóan július 21. (hétfő) hajnalig a háromból a két legbelső sávot lezárják az M0-s autóút 13-as kilométerszelvényénél, az M5-ös autópálya irányába tartó jobb pályán.

Ez idő alatt az egy korábbi kamionos balesetben megsérült burkolat javítását végzik az M6-os autópálya és a 6-os számú főút közötti szakaszon.

A jelentős kamionforgalom miatt, a torlódások minimalizálása érdekében ütemezték javarészt a hétvégi kamionstop idejére a munkavégzést [kiegészítés: a hétvégi kamionstopot a hőség miatt felfüggesztették].

Ettől függetlenül az érintett szakaszon közlekedők időszakosan kialakuló torlódásokra számíthatnak.

Egy következő ütemben a külső forgalmi sávon szükségessé vált javításokra is sor kerül, amelyek azonban csak egy rövidebb ideig tartó, egy sávot érintő lezárással fognak járni. Ezt követően ismét a teljes keresztmetszetben, valamennyi sávon használható lesz majd az M0-s autóút e szakasza.

Az autóútról a 6-os számú főút felé valamennyi ütemben ki lehet hajtani, a csomópontot nem zárják le.

Forrás: Útinform


Kiegészítés (2014.07.19 – délelőtt):

Útépítési munkálatok miatt tíz kilométeres torlódás alakult ki az M0-ás autóúton, a 13-as kilométernél, az M7-es autópálya és a 6-os számú főút közötti szakaszon. Az érintett útszakaszon lassan, lépésben halad a forgalom.

Forrás: katasztrofavedelem.hu


Kapcsolódó korábbi cikk a honlapon:
Forgalomkorlátozás lesz csütörtökön az M0-s autóút 13. kilométerénél
Kigyulladt egy kamion az M0-s autóút XXII. kerületi szakaszán