Rossz állapotú kerítés a Leányka utcai felüljáró melletti játszótérnél

A Járókelő.hu honlapon 2014. augusztus elején jelezték, hogy a Leányka utcai felüljáró és a vasút között található játszótér magas kerítése rossz állapotban van.

A probléma leírása a bejelentő részéről:

A Leányka utcai felüljáró és a vasút között van egy játszótér; ehhez tartozik egy igen magas kerítés, mely igen rossz állapotban van. Úgy látszik, nemrég gyomláltak a kerítés mellett, így viszont még balesetveszélyesebb lett, felakadhat rá az ember, kiszúrhatja a szemét.

Remélhetőleg ennek kis esélye van, de remélhetőleg azért gyomláltak, mert hamarosan lecserélik a kerítést. Szeretném ezt gondolni. Így van? – kérdezem az illetékest. Válaszukat köszönöm.

A Városfejlesztési és -üzemeltetési irodavezető augusztus 18-i válasza:

A kérdéses kerítés melletti gyomlálás nem a kerítés esetleges lecserélése miatt történt, hanem hogy átláthatóbb, rendezettebb legyen a terület. A teljes cseréjét egyelőre nem tervezzük.

Sajnos a kerítést rendszeresen megbontják, megrongálják, ezeket követve megpróbáljuk folyamatosan javítani. Ismételten átvizsgáltatjuk a képen is észrevételezett szakaszt, és ha van, megszüntetjük a balesetveszélyt.

Rossz állapotú kerítés a Leányka utcai felüljáró és a vasút közötti játszótérnél, a XXII. kerületben

Forrás: jarokelo.hu